mermaid-nm Papatya3 ben 25te başlamıştım belki bundan sonraki kontrolde ki yüksek ihtimal kan idrar sayımı yapar şeker yüklemesi yaparken o sonuca göre verebilir
Melek-kaim-15 32 haftalık hamileyim 26 ya kadar ferrum demir ilacı kullandım ki formalite tahlil mahlil bakmadan yaptırmadan 16. Haftada yazdılar kullandım som bir aydir da hiç bir şey kullanmiyorum herşeyden az az sık sık taze taze yiyorum gencecik insanlarız ayy ne gerek var ya bu kadar ilaç bağımlısı olmaya senin sebzeden meyveden aldığın vitaminin mineralin demirin daha fazlasını iki tane hap mı verecek güzel beslen sağlıklı beslen kontrollu beslen yeterli
mermaid-nm Melek-kaim-15 artık tüketilen besinler o kadar fos değersiz ki istenilen sonucu alamıyoruz.Eskilerin tohumu tarlası ah olsa da sizin dediğiniz gibi her minerali vitamini meyve sebzeden alabilsek ve yine de dikkatli olun doğuma az kalmış kan kaybedeceksiniz doğum ve sonrasında sıkıntı yaşamamak adına.
VeraVrea Çekirdekli üzüm yiyemiyorum şekerli derseniz, arifoğlu nda satılan kırmızı üzüm çekirdeği tozu alın, öneririm