Nursrbg Selinnn3501 allah yardımcımız olsun 😁 çarşambaya kadar gelmezse Banada suni sancı vericekler ama muhtemelen bende sezaryen isticem 🙈
Selinnn3501 Nursrbg Aminnn cümlemizin yardımcısı olsun inşaAllah vallahi gebeliğin başından beri normalde normal diye kendimi parçaladım ama gördüm ki hiçbişey fark etmiyor normal doğuranda daima bel ağrısı çekiyor sezaryende o yüzden artık hiç fark etmez yeterki sağ Salim kavuşalım 🥰
Nursrbg Selinnn3501 bende bazen yürekleniyorum normal doğurucam diyorum ama yapabileceğimi düşünmüyorum ya sezaryen temiz iş 😊
Cnnlina Selinnn3501 39+5 im hafif sancılar var bugün Nişan da geldi ama bizim kızın gelmeye niyeti yok
Selinnn3501 Cnnlina bazen nişan bir hafta önceden bile gelebiliyormuş bizim çatlak doktor öyle söylemişti 😁
Marryy Mira16 ayy darısı başıma inşallah 😭😭 doktorum bayramdan önce bir kere daha göreyim dedi bayramda yok anlaşılan 🥴 bayramda doğurmaktan korkuyorum 🤭
Selinnn3501 Kızlar bu gün doğum yaptım ama bebeğimi başka hasteneye götürdüler 5.000 de bir denk gelen bi durumla karşılaştık bebeğin makatı kapalı 😔 yarın 9 da ameliyata alıcaklar lütfen dua edin 😞