Kahramankentli Kızlar adet günümden 5 gün önce (11 Temmuz) hamileliğimi öğrendim idrarda silik olarak çıktı .17 Temmuz beta değerim 645 çıktı son adet tarihim 20 Haziran, 28 temmuzda doktora gidicem ben ne kadarlık hamileyim şuan kese görünür mü acaba 😒
Eda_zafer_1 Kahramankentli ben kesemi 5 haftalıkken görmüştüm 6+3 kalp atışını duymuştum istersen biraz bekle kese için erken olabılır.
Homeless20 Kahramankentli 28 temmuzda kesen görülebilir canım ama kalp atışını duyamazsın o daha sonra
umutemine0316 Kahramankentli canım benim de sat 20 haziran bugün test yaptım silik bi çizgi çıktı pazartesi sağlık ocağına gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı 🌼
Kahramankentli Eda_zafer_1 bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz da gitmeden önce rutin kontrole gideyim diye düşündüm gitmişken de kese görülür mü acaba dedim sağolun 😊
Eda_zafer_1 Kahramankentli erken olabılır cnm çünkü her 48 saatte katlanıyor diye bılıyorum bthcg o yüzden bekle istersen rica ederim Allah tamamını erdirsin🤲🏻♥️
MinikTavsanim Kahramankentli nasıl inanmıyorsun canım son adet başlangıç tarihin neyse o işte uygulama doğru gösteriyor
Bir_zerre Kahramankentli İlişkiye girme durumuna göre değil son regl ye göre hesaplanıyor. Bu programla alakalı değil ki doktora da gitsen aynı zamanı söyleyecek sana. Tıpta gebelik 10 ay çünkü
Kahramankentli MinikTavsanim ya tabiki amenna inanmıyorum derken döllenme ne zaman oldu bilmediğim için kesenin görünmeme ihtimaline Karşı dedim