Roseshah S-1981 köpek balığı,kılıç balığı ve ton balığı ağır metaller içerdiği için önerilmiyor araştırmalarıma göre ha bi de konservelerden uzak durun deniliyor
beatrice00 Haftada bi kac kere yeniliyormus doktorlar oneriyor suan diger baliklari yiyemeyecegimiz icin. Ben de yemiyordum bu dusunce ile ama doktora sorduğunuzda ayni cevabi alırsınız yiyebilirsiniz😊
Smyygl Diyetisyenim önermedi, derinde gezen hiçbir balığı ve ton balığını yüksek miktarda bir şey bulunur dedi şu an hatırlayamıyorum maddeyi de yememelisin hamilelikte dedi. Derinde yüzmeyen balıklardan taze alıp yiyelim.
beatrice00 Smyygl civadan bahsediyorsunuz konserve oldugu icin ayni etki olmuyormus bi de cok asiri tuketildiginde zararli ayni maydonoz adacayi vs de oldugu gibi
beatrice00 Arkadaslar bu sekilde yanlis yonlendirmeyin haftada 2 yi aşmayacak sekilde tüketilebilir. Diger buyuk baliklar kadar cok civa icermiyormus ustelik. Iciniz rahat etsin isterseniz haftada 1 yeyin hicbirsey olmaz merak etmeyin
Tatlisannedilekk S-1981 ton balığında yüksek miktarda civa olduğu için hamileyken yenilmesi önerilmiyor, benim doktorum yasakladı.