Tgce16 DilekBodurr valla her an her şey olabilir hazırlıklı olmak lazım 😅 39+1 de çatı muayenesi oldum doktorum bebek daha yukarıda haftaya tekrar gel muayeneye dedi oradan çıkıp bütün çarşıyı gezdim derken gecesi sancım başladı 😄
askhuzur DilekBodurr ilki 41+1 haftalikken sezaryanla yaptim ama ikinci nasil kac haftalik olacak bilmiyorum ama acaba kac haftalikken oluyo
DilekBodurr askhuzur erkek gecikiyor diye boşuna demiyorlar galiba 🤷🏻♀️😂 sağlıcakla doğumlarınız olsun inşallah 🤲
DilekBodurr Tgce16 işte bunu ayakta alkışlarım 😂 demekki yukarı aşağı fark etmiyor gelen bebiş geliyor yine 😊
Zeybice DilekBodurr su karin inmesini bi anlayamadim🙈yemek yiyince yukari cikiyo tabi mide karin karisti suan
Pembiskizim DilekBodurr masAllah sizin son günler ben heyecandan ve beklemekten öleceğim 35+6 olduk zaman hiç geçmiyor geliversin hemen diyorum sonra daha erken diyorum içim kıpır kıpır 🤦♀️😂
DilekBodurr Pembiskizim o zamanlarda ben de öyleydim hala öyleyim gerçi ama şu son günler geçmiyormuş gerçekten 😊