ek-istanbul 39+2 olacağız birkaç saat sonra kızlar erken gelir derler ama benim kızımda en ufak bir belirti yok. Ne zaman gelecek çok merak ediyorum çok bunaldım artık yeterr😭😭
Eceee08 ek-istanbul bende öyleyim 40+2 yok sancı kız gelmiyor yürüyüşte yapıyorum sıkıldım daraldım bende 😔
Selcann94 ek-istanbul bende 39+5 oldum gelmiyo yoruldum daraldım yürüyemiyorum sıcaklar mahvetti zaten 🥴🤦🏻♀️😩
ek-istanbul Eceee08 ama hiç böyle hayal etmemiştim 40 ı görmem diyordum hale bakk kavuşmak istiyorum artıkk🙈
ek-istanbul Yakamoz-1990 çok zor süreçmiş hiç böyle hyal etmemiştim gerçekten hergün bekliyorum sancı nişan vs hiç birşey yok😭
ek-istanbul Selcann94 ben hareket konusunda aynen devam ağırlaşmadım ama sıcak kesinlikle mahvediyor. Pazartesi daha da sıcaklar geliyormuş ne yapacagızzzz😭
Selcann94 ek-istanbul Allah yardımcımız olsun inşllah gelir bebişler 🤲🏻 Çöğre otu yağı onu için dediler onuda içtim sabah bgn hafif ağrılar var ama düzenli değil eşimde sen doğuramazsın dio suni istiyon sen dio 🤣😂😂
ek-istanbul Selcann94 39+3 ama bebek hareketlerinde azalma var duyuda sınırda doktor tehlikeye atmadan almak istiyor
Selcann94 ek-istanbul bnmkide aksine hiç durmuyo 🤦🏻♀️ Rabbim yardımcın olsun canım haber ver sancı anında nefes al ver derin derin o sancıyı hafifletiyor 🥰😍