herbiseyim Kızlar hadi hangi hastaneye ve hangi doktora ne kadar muayene ücreti ile gidiyorsunuz söyleyin de bizde bilgi sahibi olalım 🤗🥰
Happykariner herbiseyim deva hastanesi cevdet öksüzler çok çok iyi bir doktor aşırı memnunum 😊 muayene ücreti 85 tl
VMG herbiseyim Akademi ’de Aysun Alcı Ekinci’ye gidiyorum muayene ücreti 100 tl Normal doğum ücreti de 2250 tl
Beyzanur20 herbiseyim canım ben devlete gidiyorum ama çarşıda tammed Hastanesi’nde Sertan çakmak var oda iyibir doktor iki kızımı da 12 hafkalikken bildi cinsiyetini ama bunda devlete gittim Sertan beyin normal doğumu da 500 tlymis sezeryani bilmiyorum ama
berfunya Aybuke17 canım doktorum 3 sene önce onda doğum yaptım,sankodaydı o zamanlar..şimdi yine hamileyim henüz onun gibi bi doktor bulamadım. Ameliyat anında önce Allah’a sonra ona güvenmiştim.
Aybuke17 herbiseyim çok memnunum Abdullah beyden çok nazik kibar bi beyfendi işini de hakkıyla yapıyor bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim iyi ki de gitmişim ☺️
herbiseyim Aybuke17 ne güzel sizi anlayan bir doktora denk gelmişsiniz biraz maddi açıdan gidemeyebilirim 🙄 yinede aklkmda kalsın 😍
Aybuke17 herbiseyim inş sizde anlayışlı ilgili bir doktor bulursunuz ☺️ Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş 🥰
VMG Serpil_27 doğum ücretlerini öğrendiniz mi acaba hem evime yakın olduğu için hem de binası ayrı olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum da