Arya12 Esin_erva normal. Benim 8.haftada başlamıştı. 16 ya kadar süründürdü. Dua et senin hiç başlamasın.
Betus344 theAna aynen öyle 16 haftalık olucaz gece gunduz devamlı daralıyorum artık halsızlıgım oyle ıstahsızlık cok var bir an once gecsın dıye beklıyorum 🙁
Blackholeluna Benim de 7. Haftadan itibaren başladı, ama herkeste bu kadar yoğun olmayabiliyormus. Ben korkunç geçiriyorum bu süreci 8+4 üm ama canıma okundu mide bulantisi yüzünden :(((
Esin_erva Aslında ben kalp atışınıda duydum ama bı önceki hamileliğimde düşük yaptıgim için korkuyorum midem bulansin ki sağlıklı olduğunu bileyim diyorum çevrem bana niye senin mide bunaltin yok acaba kötü bişey mi var diyiyorlar
theAna Betus344 geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer, çekilecek gibi değil ben 28 haftalık oldum hala ara ara kusmalarım oluyor. 🤦🏻
Glstn01 Ben bebeğim 5 haftalıkken öğrendim 6.haftamda mide bulantılarım başladı 7. Haftadayız şuan gün gün daha kötü oluyorum iştahsızlık sürekli tiksinme kokuya karşı hassasiyet afedersiniz kusma baş ağrısı var