Mdelaaal butun kontrollerim mecburi orda oldu dr umncati muayenesi yapmamisti kanamam olursa dogumum zor olur diye birde kanim pihtilasmiyordu o yuzden beni oraya yonlendirmislerdi drnum suyun geldiginde hastaneye gel ve beni arattir demesine ragmen ve benim israrla soylememe ragmen aramadilar gece 12 den sbh 8 bucuga kdr acemi asiatanlarin elinde telwf oluoduk az kalsin sabaha kdr sanci serumu dayadilar halbuki catim okdr darmis ki normal dogum imkanim yokmus bebek kanalda skismis bnm suyum bitti sakir sakir kanamam basladi sanci serumundan yuzum gozum davul gibi sisti dudaklarim ters donmustu resmen insan goruntusunden cikmistim gelen giden daldirio elini 1 cmden oteye gecmedi aciklik azarlamalar hakaretler sbh hastaneden zor kactim ve baska hastanede sezeryan oldum yarim saat daha geciksek ne ben ne bebegim suan yasamioduk bide benimle dalga geciolardi haftaya anca dogurursun sen diye allah hepsini bildigi gibi yapsin Rabbimr havale ettim asla ve asla hakkim helal deildir o hastaneye mahvettiler beni