Gebegunlugu bu beşiği kullanan anneler yatağa sabitleyince sallana biliniyor mu ? gece bebek aglarsa felan diye soruyorum almayı düşünüyorum e bebekten 💙 https://hizliresim.com/m0y5Yk
Arya12 Gebegunlugu e bebekte fiyatı neydi acaba ? Merak ettim bende aynısını alacağım ama başka mağazadan.
Aylaninannesi Gebegunlugu aynısından aldım ama kurmadım daha 😁 kurmadıysam niye yazıyorum değil mi asdgjk 🤣 sabitleyince sallanmazmış canısı eşimle konusmustuk daha önce bunu
aselmehtap Gebegunlugu bende de aynısı var çok memnunum yataga sabitleyince sallanmıyor bende 600 tl ye almıştım
Defnemm2019 Gebegunlugu evet gecen yıl kullandık bizde 6 ay kullanılıyor ama, onun yerine katlı olan park yatak alın 2 yasına kadar rahat kullanırsınız sonra biz park yatak aldık bir daha
Babyveannesi Canım bende aldım ama yatağa bağladığın hiç bi beşik sallanmaz mantıken ama bağlamazsan sadece yanına bitiştirirsen sallanır
Aygul01 Gebegunlugu bende aldım bundan yatağa bağlayınca sallanmıyor tabi. Ama sadece yanaştırırsan sallanır.ama sallamayı tavsiye etmem cocuk sallanmaya alışırsa hep sallanarak uyumak isteyecek☺️