Ayse555 13+2 günlük haftalık hamileyim kasıgımda agrı var dun gece doktora gıttım gun boyu agrıdı sancım vardı doktor gaz sancısı veya kum dökebilirsin dedı ilaç verdı ama ilaçları kullandım cok işe yaramadı benım gıbı olan varmı
Mommy2b Ayse555 benim de oluyor kendimi yorduğumda, ayağının altına bir yastık koyup dinlenmeyi dene tabiki eğer kanama vs yoksa
Ayse555 Mommy2b kanamam yok ama agrım var dün sabahtan beri inceden arıyodu akşama şiddetledı ilaç verdı kullandım ama bi etkısını goremedım suan da var batma nefes alıp verırken bile sancı vardı
Eminebr Ayse555 ben de oluyor arada yorulunca dinlendir kendini fazla yorma kanama olmadığı sürece endişelenme geçer Allahın izniyle
Gunes_86 Ayse555 çok geçmiş olsun canım. Dr ne ilaç verdi ? Gaz sancısı kasıklarda çok ağrı yapıyor malesef😞
Ayse555 Gunes_86 magosit dıye bir ilaç verdı birde buscopan dıye verdı ya gaz sancısı sureklı olurmu bılmıyorum hıc bı fıkrım yok ilk gebelıgim anlam vermedım dün başladı ve bugune kadar aynı sancıyla devam edıyorum
Ayse555 Mommy2b evet daha iyiim cok az birsey bi agrı var bir tülbentle sardım sıcak tuttum orayı iyi geldı sanırım üşüttüm o yuzden oldu cok daha iyim tesekkur ederim sorduğunuz içinn, 🤗