bebegim_28 Yarın 23 haftalık olcaz inşallah salı günü ayrıntılı ultrasona girdik 22+2 de 460 gr dedi 15 dk falan sürdü ben daha uzun oluyor sandım 😐 bi de özele gittim.. sağlıklı denildi çok bilgi verilmedi sizin o haftalarda kilosu neydi acaba
Sltn01 bebegim_28 canım ben 21+4 de gittim 500 gram 28 cm dedi doktor . Bizimki de yaklaşır 20-25 dakika sürdü em fazla
herbiseyim SevgiSusam havuç suyu birebir diyorlar su azalmasına günde bir bardak içmelisiniz Rabbim yardımcınız olsun 🥰
Meryempalabyk Bugün bende gittim ayrıntılı utrasona cok bastırdı 40 dk felan sürdü suan karnım cok agırıyor ve yüzünü görmedi :( 3 hafta sonra tekrar gel dedi bayram iznine cıkıyormus doktor hic bsy anlamadım gittgimede pişman oldum biraz
SevgiSusam Hilalgc havuç suyuna başladım 3 gündür bakalım kontrole gideceğim inşallah düzelir 63 e düşmüş eğer 50lere düşerse doğurtturuluyormuş
Hilalgc SevgiSusam karpuzu unutma geçen bi doktor paylaşmıştı karpuz ve kiraz çok yemeyin bebeğin suyu çoğalıyor diye senin az ya suyu çok iyi gelir
Ezgim 22+6 da girdim cnm ayrintiliya 593 grm dedi doktorum 80 grm yanilma payimiz var dedi hatta bu yanilma payi gebeligib son haftalarinda 500 grm oluyormuş 45 dakika sürdü muaynem