EmineKeser 35 haftalık hamileyim idrar yaptıktan sonra peceteyle silerken pecete iğne ucu kadar 3 kere felan kan geldi ne yapmam gerekir adet sancısı gibi de sürekli agrı cekiyorum sürekli bebegimin hareketleri çok canımı yakıyor bir tarafa toplanıyor
Dilos1645 EmineKeser canım 35.haftamda aynı bende pembe renkte kan gördüm anneme sordum hastaneye git hemen dedi sancım mancım yoktu akıntımda geliyordu benim acilden gittim acılma varmı diye baktılar yok dediler nst de sancım cıktı idrar tahlili aldılar hemen serum bagladılar ciğer geliştirici vurdular 20 dk arayla üç hap üst üste içtim ertesi gün sancım azalınca çıkış yaptım.idrarımda enfeksiyon ve kan varmış dediler.37.haftadayım iki gün idrarımı yaptıktan sonra peceteye silince nohut kdar pembe kan geldi ama şimdi gecti ..istersen bi doktora git derim
Aygul01 EmineKeser doktorunla görüşme imkanın varsa onunla görüş derim bacım, muhtemelen nisan değildir ama.
zynpzynpzynp EmineKeser hiç ertelemeden hemen. Bi acile gidin. Bendede 20 li haftalarda bir damla olmuştu doktor testler sonucunda idrarda az enfeksiyon var dedi bol su içerek atlattım ama alttanda muayene etmişti. Kritik bi haftadasın bende 35 deyim bu durumu yaşasam koşa koşa giderdim. Büyük bir sorun değildir inşallah 🤲🏻
EmineKeser Benim böbrekleri me stent takıldı zaten ondan kaynaklı da olabilir ayırt edemedim doğum sancısıcıkmıstı son kontrolumde zaten ciğer gelistirici yapıldı 31 hafta da
Dilos1645 Nişan daha kırmızı ve mukoza şeklinde geliyormuş sanırım benim vişne suyu gibi gelmişti idrarda kan ve enfeksiyon cıkmıstı.sen git acilden bence
Dilos1645 EmineKeser ozaman ondan kaynaklı olabilir doktoruna ulaşabilirsen telefonla en azından sorabilirsin içinin rahat etmesi adına