Cansel2524 26+3 haftalığız kalça çıkığı ameliyatım var acaba normal doğum yapabilir miyim? Sağ kalçamı sol kalçama göre daha az açabiliyorum…. İlk gebeliğim bu konuda çok endişeliyim
Bellaaa Cansel2524 ortopedi karar veriyor. Hangi ameliyattı senin? Ganz ameliyatı ise sezaryan diye biliyorum. Platin takildiysa bilemedim. Doktor karar versin elbette. Insallah saglikla çocuğunu kucağına alırsın kolay şekilde.. 💕🙏
ElifOncul Genelde tercih etmiyorlar. Bende de var sol bacagimi tam acamiyorum sag gibi, normal dogum onermior doktorlar ama hastadan hastaya degisir bence
durununannesii ElifOncul canım bende kalça ameliyatı oldum devlet hastanesine gidiyorum ortopediyle görüşmem gerektiğini söylediler sen normal mi doğum yaptın sezaryan mı bide devlettemi doğum yaptın özeldemi
ElifOncul durununannesii canm sezeryan oldum ben özelde oldum. Ama kalça çıkığı olanları devlette de sanrm normale zorlamıyorlar..
Hosgeldinbebek ElifOncul merhaba, ben de 1 yaşında ameliyat oldum gebelik istiyorum ama merak ediyorum, ağırlaştıkça ağrınız oldu mu nasıl geçti bu süreç