Hande2017 Güvenilir bildiğiniz ya da daha önce sipariş verip memnun kaldığınız siteler varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Skrnkdbg Hande2017 Haci Seriften aldim internetten. Çok güzel geldi hızlı teslimat ve göründüğü gibiydi. Lezzeti de çok güzel
Obsesifk Hande2017 hacışerif güvenilirdr diye düşünüyorum eminönünde yerleri var zaten çok güzel bir mekan bende oradan sipariş vericem
Pinkoloji Hande2017 çikolata atölyesi var instada. Ben oradakileri beğendim aslında. 50 adet pleksili isme özel kutulu kolanya şişesi hediyeli130 tl idi kargo bedava bide. Eminönünde istediğim cikolata 40 adeti 80 tl idi. Ama süsü filan yok. Normal çikolata. Bak istersen. Mantıklı gibi.
Pinkoloji DidemYldrm hacışeriftekiler ince madlen şeklinde olanlar mı. Sayfalarına baktığımda hep ondan gördüm. Kalın olandan varsa bende ordan alabilirim.
DidemYldrm Hande2017 kurumsal bir mağaza yılların yeri ve çok da uygun herkesin maddiyatına göre çeşit sunum var canım
CerenSelvi Skrnkdbg kaç gün önceden almak lazım acaba? Ben de istiyorum ama normal olursa diye kestiremiyorum 😇
Edos Bende haciseriften yaptiricam hem uygun hemde alan cok insan memnun fakat acaba kac gun once yaptiricaksinuz🤔
Anneadayi13 Instagram dan hatıraatolyesi 'nden sipariş verdim bende canım bakabilirsin güzel şeyler yapiyolar
Gunesimveben Ben haciseriften aldim lezzeti guzel geldi bna cikolatalar kirilmasin die baya saglam kolilemisler.bn kendin yap cikolatasi aldim etiketleri kendim yapistirdim.hem hesapli da baska yerlere gore
avukatanne Hacı şerif'ten eminönü'ne almaya giderseniz telefonla görüşün parasını gönderirsiniz 1-2 saate hazırlıyorlar hemen ben bir arkadaşıma hediye yaptırdım baya hızlılar
Oske_21 Ben instagramdan bebek_cikolatasi ndan yaptirdim istedigin deseni seciyosun metal kutunun ustune ve cikolata paketlerinkn ustune yaziyorlar veya istedigin resmi basiyorlar hemende geldi fiyatida inanilmaz uygun