Oh bende artık doğurdum çok şükür diyenlerdenim. 30. Haftamda bebeğim pozisyonunu almıştı o günden başladım zorluk yaşamaya yürümem herşeyim değişmişti pelvik ağrılarım başlamıştı. Gel zaman git zaman 35. Haftamda yalancı sancılarım çıkıyordu akşamları gerçek sanıp acile koşuyorduk eşimle 😂36. Haftamda çatı muayenesinde 1 cm açıklığım oldu doktor olabilir normal bazen böyle olur doğum haftasına kadar hiç açılma yaşanmaz diye beni sakinleştirdi ama bebeğim çok aşağıda kanalda olduğu için ağrım sızım fazlaydı çok tedirgindim. 37+2 de tekrar sancım var diyerek hastaneye koştum açılmam 3 cm olmuş suyum azalmış o akşam yatışım yapıldı ertesi gün epidural sezeryan ile doğum yaptım. Doğum sırasında bütün dokunuşları hissettiğim için çok telaşlandım acı hissetmedim ama her dokunuş beni korkuttu. Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu 11. Günümüz bugün karnımdayken aslında herşey daha kolaymış diyorum😂 simdi ağlamalar gaz sancıları ne istediğini anlayamamak doydu mu doymadı mı herşey acaba yolunda mı diye düşünmek. Anne olmak zor ama çok çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın 🙏🏼