Mrvglkrs Bugün acillerdeydim. Safra kesemin olduğu sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrı vardı. Böbrek büyümesi çıktı. Daha önce başına gelen var mı ?
Paresss Mrvglkrs Bende de aynı 1.44 mm dedi büyümeye 2 cm üstünde stend takılıyormuş ama nasıl takıyorlar hiç fikrim yok.Doğumdan sonra geçiyormuş .Ağrı bende kasıklarda oldu tuvaletimi tutmamaya hemen gitmeye gayret gösteriyorum.İnşallah daha fazla büyümez
Prensveprensesinannesi Mrvglkrs benim de var 20 milim yakın 25 olunca takıyorlar mış sancısı çok oluyor
Esmer000 Mrvglkrs selam canim.bendede vardi cok kotu agri veriyordu dr tedavi etdi bitdi gitdi simdi hic agrim yok cok sukur
Angelada Mrvglkrs benim tedavisi ameliyat doğumdan sonra cnm. Şimdilik yediklerime dikkat etmekle duruyorum.
Mrvglkrs Esmer000 Çok sevindim geçmesine. Ne tedavisi verdi size ben urolojı ve genel cerrah doktoruna gittim başka önerdiğiniz doktor var mı
Esmer000 Mrvglkrs ben azebaycanda kaliyorum azeriyim bizim ilacla sizde fark var doktoruna soylersen belki yazar ya az boyumusse o yuzden yazmayib belki