Merhaba arkdslr .37w3 gunlkken sanci girdi ve 8 santim aciklikla doguma girdim .bebek karnmdayken 1 yada 2 hafya geriydi hep. Dogdugu aksam kuveze alındı hem kilosu düşüktü hem kan sekeri hemde sarılık artışı varmis .bide bizde abo uyusmazlgi varms eşim a pozitf ben 0 pozitf bebek de a pozitf olunca uyuşmazlk olmus ve bebege sarilk gibi geçermiş. .ertesi gun anne oteli diye geçen dger bolume alindm ben ve bebegm tek odada o kuvezde kaldi 4 gun kaldk 5.gün tabur ccu olduk ama sarılık 9 degerndeyms kan sekeride surekli düşüyr. O 4 gece boyunca gözüme uyku girmedi hep emzrmeye mama vermeye calistm bide mavi ışık aldigi icin dikkat ettm belirli aralikla açtım ışığı ve cok zordu hem dikislerim hem bebegm boyle kimsede alinmadi yanma .bugn taburcu oldk ama yine takip sart . Ama eve geldm geleli bebegimi uyandramyrm cok az sürüyo uyank kalmasi memee emmesini kötü etkiliyo tabi bizde kasik yada biberonla veryz mama ve sagdigm sütle. Sizn aranzda var mi bu durumu yasayan sonra nasil oldu hala gozlerni acacak meme emecek cok korkyrm bisey olacak diye .