Kubraercan 33+5 im karın şeklim çok değişik göbek deliğinin ortası boş kenarları dolu gözüküyor korkmaya başladım hep sağ tarafta yamuk gözüküyor benim gibi sorun yaşayan veya nedenini bilen var mı ?
Byzb1 Kubraercan 30. Haftadayım benim de bildiğin kalp gibi kenarları şişiupr çocuk toplanıyor göbeğim içe basıyor ama doktora gittiğimde hep normal diyor inşallah öyledir 😊
Dilos1645 Kubraercan aynı benimde öyle hiç yuvarlak bir karnım olmadı sanki içimde iki tane bebek var biri bitarafa toplanıyor digeri öbür tarafa 😂😂annem erkek bebeklerde böyle biçimsiz olur karnı insanın dedi
cdirge Kubraercan benim de o haftalarda öyleydi, sonra bebek aşağı dönünce şekli de değişti. Endişelenmeyin, sadece komik bir görüntü oluyor ☺️
Byzb1 Kubraercan aynen canım bir de çok sivri karnım gören herkes oğlun mu olacak diyor hayır kızım diyorum inandıramıyorum 😀
Kubraercan Dilos1645 ciddi misin 😂 yalnız değilmişim benim kız valla ama sürekli bir tarafta karnımda erkek karnı gibi sivri 😅😬
Dilos1645 Kubraercan valla hep her an öyle top gibi bi karnım olmuyo ya sol tarafa toplanıyo yada iki taraflı toplanıyo çözemedim 😂
Annesininbali2929 Benim karnimda sadece göbek deliğinde toplanıyor yanlar boş bu 4cu göbek deligim yırtık yoktu onuda bu kızım yırtıyor kaşınıyor sivri karnım kizlar yanlarda olur derler aslı Yok