Filiz16 Doktor ultrasona göre 5. Haftamdayım adet regl ıma göre 6. Haftamdayım ve bugün kaanamam oldu benim gibi yaşan var mı kanama .? Devlette muayene oldum çok yoğundu pek bişe demedi..
Rumeysaozcan Filiz16 Benimde 5. Haftamda kanamam olmuştu gittiğimde düşk riskimin olduğunu söyledi zaten doktorlar söylüyor kanaman veya idrarında yanma olmadığı sürece sorun yok diye
Filiz16 Rumeysaozcan banada omega 3 ve progestan sanırım onu ve düşük iğnesi verdi benimde tehlikem olabilirmis az az lekelenmem oluyor yine yerlesmede olabilir düşük ihtimalide dedi korktum 🙈🙈🙈
Rumeysaozcan Filiz16 korkmana gerek Yok banada Protestan vermişti ben alttan kullandım doktor yanlış söylemiş bana bende mantar oluşmuştu sen agızdanmı alıyorsun ilacı
Filiz16 Rumeysaozcan evet canım ağızdan verdi alllaha şükür acilde doktor değil hemşire değil kayıt olusduran kız muayene etti ilaçk yazdı gönderdi 🙂çözemedim kimdi 🙂😇
Filiz16 Rumeysaozcan saol canım normal iş yaparken bile insan tedırgın oluyor kanamayı gördüm ya korku var azıcık 😞