birtosbikannesi kızlar 10 haftalik hamileyim kuyruk sokumunda agri olan varmi iki gündür arada bir agrio kasiklarimi söylemiorum bile
Ebrcmlc birtosbikannesi o ağrı pesini birakmayacak ☺ doktorum rahim büyüdükçe boyle ağrıların olabilecegini söylemişti benimde kuyruk sokumum cok agrirdi o haftlarda
KubosM birtosbikannesi Canım benim hamilelikten önce kuyruk sokumu kemiğimi kırdığım için 😀 hamilelikte ister istemez ağrılarım oluyor
Nursah07 birtosbikannesi benim 9-10. Haftalarda inanılmazdı ama şimdi 23+1 im bu zamana kadar o kadar ağrım hiç olmadı 2 hafta sürdü sonra daha olmadı
Ayyse34 Bende o haftalarda o agrıyı çekmeye başladım çok yorma kendini dinlendir uzan ama komple hareketsiz de kalma rahat ayakkabı şart birde doktorum anlattım durumu magnezyum yazdı şimdi daha iyiyim çok ayakta kalırsam oluyor
annee27 Oturma minderi denedim yine olmadi cok kotu kuyruk sokumu agrim vardi oturamiyorum egilemiyorm fln iki gun kendimi terlettim belden asagimi hep.ortup yattim cok sukuri 2 gunde gecti kalcamin terlemesi cok ise yaradi bilginiz olsun kizlar