Merhaba hanımlar sonunda bende doğurabildim burdaki hikayeleri okudukça hep cesaretlendim hiç korkmadım doğumdan tam tersi hep diyodum hemen gelse de doğursam diye ama öyle olmuyormuş herkesin doğumu gerçekten farklı oluyomuş acı eşiğin ne kadar yüksek yada düşük olursa olsun farklı hikayelermiş burda hep iyi hikayelerden cesaret aldım her neyse 38+2 de 07.07.2020 tarihime suni sancı için gün verdi doktorum çünkü oğlum hızlı kilo alan bir bebişti son hazırlıklarımızı hallettik sabahın 7.30 yatışım yapılcaktı gittik hastaneye yatışımı yaptık azar azar suni verildi ebe geldi lavman felan yaptı saat 10 gibi doktorum geldi açıklığım 3 cm olmuş suyumu patlattı işte herşey burda başladı :( Sancım geliyodu ve ben duramıyodum kalbim duruyo gibi oluyodum ne çığlık atabiliyodum ne başka bişi sancı geldiğinde olduğum yerde duruyodum yanımda eşimin annesi vardı iyiki de vardı elini sıkmaktan eli kırılıcaktı artık saat geçtikçe benim sancılarım 1 dkkada bi geliyodu ve aşırı sancım vardı ebeler duşa girsin felan dediler duşa girdim. saat 4 gibi bana ıkınma isteği geldi bağırıyorum doğuruyorum gelin diye açıklığım 8 ama bebeğimin kafası hala yukardaymış inmemiş doktorum sakın ıkınma kafasını şişirirsin dedi bende ıkınmamaya çalıştım doktor gitti ebe geldi ıkın ıkın bişi olmaz dedi bende tutamıyorum artık her ıkınma geldiğinde ıkındım ben bebek geliyo zannettim diye ıkındım ama bebeğimin kafası şişmiş neyse ben artık yerimde duramıyorum bebeğimi düşünmüyorum sezeryana alın beni diyorum eşim diyo bebeğimizin hayatı tehlike de olur o an gerçekten o acıyla hiç bebeğimi düşünemedim alın banane diye bağırdım hep istemiyorum diye felan neyse saat 17.00 oldu açıklığım tam beni doğumhaneye aldılar ıkınma geldikçe ıkındım ıkındım ıkındım 17.12 de oğlum dünyaya geldi kordonu kesti bi ağladı Allahım o an inanamadım anne olduğuma ben mi doğurdum diyip durdum bebeğimi yanağıma koydular yumuşacıktı resim felan çekti fotoğrafçı oğlumu aldılar götürdüler dikmeye başladılar maalesef damarım kopmuş galiba canım o kadar yandı ki dikerken kesi de atmıştı yarım saat dikişim sürdü en sonunda odama getirdiler oğlumuda getirdiler kucağıma verdiler beni tuttu ağlama🥰🥰 Hayatımın en acı verici günüydü ama en değerli en güzel de günüydü ♥️♥️ Şimdi oğluşum yanımda mışıl mışıl uyuyor♥️♥️♥️♥️
Tavsiye vericek olursam
- depend kurtarıcı gerçekten
- Yanınızda destek veren birisi olsun ben eşimi istiyordum ama o tam tersi korkudan bana köstek oldu kaynanam ama Allah razı olsun bana baktı kaldı yanımda affedersiniz dikişlerime bile pansumanımı yaptı duşumu yaptırdı hastanede felan
- Yanınızda elbise gecelik olsun en rahatı o
- Bebek için biraz fazla üst koyun kusuyolar çünkü
- Havlu felan yanınıza koyun
Allah herkese kolay doğum nasip etsin evlatlarımızı bize bağışlasın ♥️ Biz artık mezun olduk burdan🥰 Darısı diğer hamişlere♥️