Rabiatrr Kızlar bu ilacı kullanıp mide bulantısı ve mide ağrısı şikayeti olan oldu mu bugün her gün oluyodu bu ama hangi vitaminin yaptığını anlayamıyodum hepsini tek tek denedim beni rahatsız eden buymuş
bburcu Rabiatrr bende dün başladım maltofer kullanıyordum. İlacı nasıl kullanıyorsunuz eczacı yanlış yazmış sanırım kafam karıştı ? Eğer çok dokunuyorsa doktorunuza söyleyip değiştirin bence
Zahideuras Rabiatrr evet benim hıc bulantım falan olmazdı doktor o ilacı basladı hemen bildim onun yaptıgını doktora dedm vegaferon Fort verdi cok rahatladım o ılac beni acayip kusturdu ve duramadım mide agrısından blantıdan
Caglayigit Rabiatrr benim hep demir eksikliğim vardı hamilelikten önce de . Gece kullanırım demir hapını hiç midem bulanmaz sizde ole yapım isterseniz.
Rabiatrr bburcu sabah aç yazıyo üzerinde ama hasta gibi yatıyorum bu ilacı kullanınca Pazartesi gidicem değiştirmesini istiycem
Aysenes Rabiatrr vallaha canım mide skıntıları olan biriyim ama bünyeden bünye’ye de fark eder doktoruna bir danış istersen 🤗
Tugce_S Sabah aç karnına normal de ama sabah alınca fena mide bulantısı yaptı bende o yüzden iki öğün arası veya gece kullanınca yapmıyor
Tugce_S Rabiatrr dene belki fark eder birazda olsa ama o sabah alınca ki kokusu felan olmuyor en azından