HevalDikmen Damla_K valla ben bir doğum kati bir doğum servisi bir perinatoloji derken sadece takıları verdim telefonumla şarj aletim hep yanımdaydı 🤔
Damla_K HevalDikmen denicem sansımı 😂 ama muayeneye geldiklerinde flan gorurlerse ne dicem onu düsünüyorum bi sekil yanıma alsam da 😂
Damla_K HevalDikmen nasıl aldın anlaaattt 😂😂 saka bi yana öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım gozun aydın iyi misin bebek de sen de 🌼 darısı bize artık sıcaklarda cok zor olmaya başladı
Baharbal HevalDikmen gözün aydın ben bi gece yattim izin vermediler ne olacağı belli değil telefona bakamayız diye
HevalDikmen Damla_K bebegin kalp çarpıntısı varmış yenidogan ünitesine yatırdılar en kısa zamanda çıkmasını bekliyorum 😪
HevalDikmen Baharbal ben direk elimde çıkardım telefonla konusturmuyorlardi bende haber vermek için mesaj atıyordum
-Minnaklarin-annesi- Sinemin canım öncelikle hayırlı olsun bende şehir hastanesinde doğum istiyorum ben ikiz hamileyim erken doğum riskin başladı sorum şu necati beye randevu aldım ani sezeryana alınırsa necati bey yerine hangi doktor varsa o mu giriyor?
Damla_K HevalDikmen okudum diger postunda canım Allah sifa versin saglıgına kavusup gelsin hemen yanına insallah 🤲 neden oluyormuş kalp carpıntısı acaba birsey dediler mi
Kbranrkya Sinemin kesinlikle Necati bey çok iyi bir doktor ulaş beyde aynı şekilde bugün kontrolüm vardı 39+2 deyim ama hiç bir şekilde belirtim yok en çok korktuğum uzun saatler boyunca suni sancı çekmek 😣 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
HevalDikmen Damla_K kimse doğru dürüst birşey demiyor kuveze aldıklarını bile 2 saat sonra kendim sorarak öğrendim bilgi versinler diye ağızlarının içine bakıyorum 😪
-Minnaklarin-annesi- Ankaraya geldim sabahın köründe mhrsden necati beye sıra aldım tam doktora giricem necati bey yok dediler şaka gibi
_mucizem_ -Minnaklarin-annesi- acil durumlarda yerine asistan doktorlar bakabiliyor canım veya başka doktora yönlendirme yapabiliyorlar.