Wonderanne Sinemin sezaryen mi oldun sende benim suyum bitmese dayanırdim da 27 saat bile bebeğimi kuveze koydu
Sinemin MinnakLiva suyum 1 hafta boyunca sızıntı yaptı canım kontörle gittim yatırdılar suyumu patlattılar açılmam olmayınca suniyi dayadılar 5 cm de kaldı açıklığım
Damla_K Sinemin soruları okudum cogu cevabımı aldım bende sancı esnasında özel esya alabiliyor muyuz yanımıza onu sormak istiyorum 💞 telefon gibi bu arada hayırlı olsun saglıkla buyusun bebisiniz 🌼
Baharbal Damla_K alinmuyor canım bütün eşyalarını bi poşete koyup yakınına veriyolar sadece önlükle kalıyorsun
HevalDikmen Damla_K valla ben bir doğum kati bir doğum servisi bir perinatoloji derken sadece takıları verdim telefonumla şarj aletim hep yanımdaydı 🤔
Baharbal sherlock_anne arkadaşım gitti kesinlikle tavsiye etmiyor yuzube bile bakmamış 19 haftalıktı hem ayrıntılı ultrasonda gün almak hem kontrol için gitti ayrıntlı ultrason günün geçti demiş hiç bi sorun yokkken amniyosenteze göndermek istemiş
DuyguY Ben cuma kontrole gittim pazartesi yine gelmemi istediler ama pazartesiye randevu bulamadım doluydu randevular acaba pazartesi günü randevusuz bi şekilde gitsem sıra alsam bakarlar mı biliyor musunuz kızlar
DuyguY Baharbal arıyım kuzum teşekkür ederim artık kontroller üç günde bire düştü randevu bulmak imkansız akşam 4 de var nstye girsem onun sonucunu gösteremeden doktor paydos ediyor zaten oturur beklerim elbet sıra gelir bakalm 🤗🤗