Tomrisss Kızlar koruyuculuğu yüksek ve birazda uygun fiyatlı önerebileceğiniz güneş kremi var mı ? Malum yaz ayı leke olacak diye çok korkuyorum ee bide adana da yaşayınca ekstra korumam gerekli önerleriniz bekliyorum 😇🌺
mlsmrtgl Tomrisss fiyat olarak biraz pahalı ama solante pregnayı tavsiye ederim . Az miktarda kullanım yeterli oluyor . Beni bir yıldan fazla götürüyor ürün 🌸
Mry02 Tomrisss cildiye doktorum vermişti pharmaceris çok güzel sinoz kullandım ama memnun kalmadım. Pharmaceris hem lekeye iyi geliyor hem güneşe karşı koruyor eczaneden alabilirsin cnm
720berra- Tomrisss 5 yıldır falan solante pigmentayı kullanıyorum fiyatı yüksek ama çok uzun gidiyor ben yaz kış hergün sürüyorum 2 yıl gidiyor.
Angelsmom Tomrisss kesinlikle solante pregna boyutu büyük verdiğiniz oraya değiyor 2 yıla kadın gider diye düşünüyorum. Az bir miktar tüm yüze yetiyor. Sürmeden önce yüzünüze nemlendirici sürerseniz kalıp gibi olmuyor. Daha güzel görünür
Tomrisss mlsmrtgl pregna serisi mi peki ? Bir sürü serisi var da kafam karışıyor hangisini alsam diye. Kaliteli olsunda vallahi en azından şu hamilelik sürecimde beni korusun yeter
Zynp01 Tomrisss bnde adanada yaşıyorym solante pregna kullanıyofum hanilelik için özel diye 160 tl ama boyut büyük.öncesinde yves rocher kullandım 80 tl