Seval22 Dilara6161 Melinda yeğenimin ismi ilk onda duydum baştan değişik geldi ama şuan sanki diyorum adı başka isim olamazmış çok yakıştı
Nnadye Bekleyin birazdan ne duyulmamıs olsun diye uyduruk uyduruk isimler gelecek. Benim duyduğum en saçması Eva idi. Anaokulunda kullanılan bi kağıt türünü isim yapmışlar😂😂
Gamzemesee Nnadye kiz o isim rus ismi deglmi .ucurum dye bi dizi vardi hatrlarmsnz kizlari otel bodrumuna kapatp satyolardi yamac dye bi herif evayla felicya kardestiler atvde oynadi diziydi
elcinsadem Nnadye Eva aynı zamanda Havva demek ilk kadın . Bir ismin birden çok anlamı olabiliyor. Benim çok sevdiğim bir arkadaşımın adı .
Nnadye Gamzemesee evet ben de hatırlıyorum o diziyi. Ben Eva kelimesini yıllardır simli Eva düz Eva diye kağıt türleri için kullandım .keşke isimleri koymadan önce detaylı şekilde araştırma anne babalar
icegul elcinsadem eva, havvanın yabancı versiyonu. Madem havva koymak istiyosun, havva koy. Eva ya ne gerek var. Hoşuma gitmedi benim 😄 şahsi tercihim anlamlı ve biraz daha geleneksel isimler 😊
Nnadye elcinsadem niyetim olumsuz yorum değil amasizce Eva ile Havva aynı mı. Vallahi duyulmadik olsun diye anlamsız uydurma isimler türedi. Ben anasınıfı öğretmeniyim yıllardır her sene belli bir isim tercihi oluyor çocuklarda ama burada yazılan değişik isimler kadar saçma bir çoğunluğun olduğu döneme denk gelmedim.