BebekK Ve kaçıncı haftada yapılmalı ? Ben 32. Haftama girmek üzereyim bebeğimizi merak ettik o yüzden yaptırmak istiyoruz.☺️
sukayhanacar BebekK benim doktorum gebeliğimin başından beri 4D bakıyo cihazı öyle olduğu için ben ekstra ücret vermiyorum muayene ücretimi veriyorum hep
Mihre BebekK Bizim doktorumuzun makinası 4 boyutlu,geçen hafta renkli gördük🥰13 haftalıktı. Yapılmalı derken, illa renkli görülmesi gereken bir şey yok hamilelikte.
Plump27 sukayhanacar cihaz 4d olabilir ayrıntılı (detaylı, 3lü ya da 4lü tarama testi) farklı bir olay. Yani bebeğin bütün organlarına tektek bakılıp yorumluyor kontrol ediyor boyut oran eksiklik vs var mı diye tam detaylı bakılıyor. Bayan bunu demek istemiş bunun da aynı ikili test gibi farklı ücreti oluyor. Yoksa bizim ultrason larda 4d. Bir daha ki ay detaylı ya gircem bende fiyat bakacağım.
sukayhanacar Dzeyy hastane değil ben hastane doktoru tercih etmiyorum. Özel muayenehanesi var doktorumun. İzmir’de yasıyorum ben izmirdeyseniz seve seve adres bilgilerini paylasırım
sukayhanacar Plump27 neyin başka test neyin aynı test olucağını bilen insanım. benim doktorum perinatoloji uzmanı olduğu için ekstra başka doktora gidip detaylıya girmedim canım ben. perinatoloji uzmanı da 4D ultrasonla bakıyo. doktorunuz sadece kadın dogum uzmanıysa isterse cihazı 12D olsun alanı olmadıgı için bakamaz başka uzmana gidersin zaten. Ben hem kadın doğum alanında uzman hem perinatoloji uzmanı bi doktor seçtiğim için başka bi ultrasona girmedim ekstra ücret de vermedim. Umarım aydınlatabilmişimdir siizi.2li testlerden detaylılardan geçtik yani biz ki 2li ye de ücret vermedim her şey muayene ücretleri içinde.detaylıya da girdik şükür ücret vermedik.girdiğimiz şeyler hakkında yorum yapıyoruz girmediğimiz yaptırmadıgımız şeyler hakkında değil
Plump27 sukayhanacar yükselmenize gerek yok ki ☺️ tabi ki bilebilirsiniz yaptırabilirsiniz herkes bilgili çoğu şey hakkında. ben bayan bu şekilde dedi diye düşünerek yazmıştım. ☺️ Benim doktorum da perinatalog ama ücret alacak büyük ihtimalle. Sizinkinin dahil etmesi iyiymiş.
sukayhanacar Plump27 bazı doktorlar maalesef paracı. ikili test,detaylı,nts,olucaksa şeker yüklemesi hastası olduğumuz için ücretsiz dışardan gelenlere ayrı ücretli. muayene ücreti 300 tl