Ebrarrrr NurdanHakan ya Şafi ismini bol bol oku bebegim korkma rabbim yardımcın olsun bebeşini alırsın kucağına inşşlah bende senin haftana kadar gelirim inşşlh rabbim yar ve yardımcın olsun Canm benim
Bilge35 NurdanHakan Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah canım benim.Analı babalı büyüt insallah 💕
Dimplesgirll Canım yarın sağa sağlim kucağında olcak ve sen bize nasıl Doğum olduğunu yazaçarsın hiç merak etme iyi haberlerini bekliyoruz 😊🙏
Heather NurdanHakan rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla sağ salim doğum olsun inşallah doğum hikayenizi okuyalım burda❤
NurdanHakan Merveer Lonelinesss ZeynepKara Sinemce hepinize güzel dilekleriniz ve verdiğiniz moral için teşekkür ederim en kısa zamanda insallah bende hikayemi PAylasabilirim sizlerde allah hepimizin yardımcı olsun hepimize sağlıklar doğumlar
Deletedmom35 Canım merak ettim seni inşallah iyisindir bebişinle kavuştun 😊 ilk fırsat da haber bekliyorum senden 🌹😘💕
eymenelif NurdanHakan Allah bebegini sana bagislasin senide ona canim kotu dusuncelerle girme ameliyata butun guzel dilekler seninle olsun ins. 🙏🙏