İki haftadır sürekli açtığım konulardan durumumu belki bilirsiniz normal Doğum isteyip bebeğimin iriliği ve bacaklarımda varis sorunu nedeniyle doktorların sezeryan Doğum istemesi ile arada kalıp riske girmemek için sezeryana gireceğimi...hafta sonundan beri bacagımda morarmalar başlamıştı ben hep varislerime sebep die düşündüm ve iyice ağırlaştım ayaklarım kocaman oldu dikkate almadım nasılsa bugun doktora gidicem kararımıda verdim die benim satıma göre 39.haftamın ilk günündeydim bu sabah kalktım bacağımın rengi mor hal almıştı Hakana (eşim) dedim ya bu bacak bana iş açacak die doktora gitttiik ve doktorum bacağımı görünce panik oldu birden eviniz yakın mı dedi evet dedim ultrasona girdim ve plesantada kireçlenme başlamış günüm geçmeye başlamış ultrasonda 40+6 çıkıyorum tık sancım Yok çıkmadı bebeğim cok şükür iyi kilosu 4.300 göründü doktorum çantamı hemen hazırlamamı sabah beni Ameliyata alacağını söyledi cok pişmanım suan o kadar dua ediyorum ki insallah yarın sabaha kadar sorun olmazda ameliyata girer çıkarım bebeğime insallah bişi olmaz Keske doktorumu dinleseydim ve ilk gün dediğinde sezeryana karar verseydim ama maalesef ki halk baskısı ve bilinç altımızdaki doktorlar para için uğraşmamak için sezeryan istiyor mantığı yüzünden elli tane doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi normal Doğumun riskli die bir tanesi dahi bir ihtimal vermedi zaman kaybettim doktor doktor hastane hastane gezerek kendimi
Suan o kadar suçluyorum ve vicdan azabı çekiyorumki allahım insallah bebeğime bişi
Olmaz bu geçikmemden dolayı nasıl böle bir boşluğa geldim bilmiyorum siz
Sİz olun asla Doğum için kimseyle konuşup fikir almayın bilinç altımızda kalıyor ve bunları kurcalayıp zamanımızı kaybediyoruz ben yaptım ama sizler yapmayın doktorunuz sizin için uygun bulduğu Doğum Şeklini kabul edin bırakın bu sezeryan normal Doğum kararını kararsızlığını sonuç olarak iki şekildede bebeğimiz doğacak mühim olan risksiz doğum yoksa benim gibi gecikirsiniz ve bugün nasıl bitecek bilmiyorum
O kadar karışık hisler içindeyim ki lütfen bana dua edin