Msltms Kızlar 13+4 hamileyim 3 gündür geceleri kusuyorum ve baş dönmem var bugünde az önce yine kustum midem çok bulanıyo prilam kullanmıyordum çok nadir bulantı olduğu için ama şu an aşırı derece var nasıl kullanmalıyım ? Gece yatmadan önce yazıyor ? Şimdi içsem olur mu?
Melodixxx Msltms iç canm tabi faydası olur genel kullanımı gece 2 devm ederse sabah bir yine etki etmese öğlende bir içeblyrsn idare edeblck duruma gelnce sadece sabahlrı içiyrm ama zor tutuyr🤷🏼♀️
Oyagunaydin Msltms Gece aç karnına 2 tane eğer sabahta varsa yine 1 öğlen de oluyorsa yine 1 tane olarak alabilirsin
icegul Msltms aç karna iç canım, bende bigün ilacı bırakmaya karar vermiştim ama sürekli kustum öğlene kadar. Öğlen olunca içtim mecburen. Açken iç bi süre bişey yeme, Normalde akşam yatmadan önce 2 tane içmemi söyledi doktorum. Hergün öyle yapıyorum ben
okroya Dün ben doktora gittim 14 haftalığım hala kusuyorum prilam verdi başka doktor ama fayda etmedi dedim. Prilam bulantıyı önler çok kusuyosan pek bi faydası olmaz dedi
Melodixxx okroya doğru demiş kusacğım varsa içtiğim halde yine kusuyrm ama sayısını azaltıyor etkisş yok deyip bıtaktığım gün yşne hastanelk olmuştm 😂
Mrv_1864 Gece yatmadan önce 2 tane almamı önerdi doktorum canım bende kullanmasam hiçbirşey yiyemiyorum
okroya Melodixxx aynen bende kusacağım varsa yine kusuyorum 3 değilde 2 oluyo kusma sayım en fazla bu etkisi var 😂
Mrv_1864 Msltms bana çok etkisi oldu . İçmeyince çok midem bulanıyor. Bi halsizlik var ama ona bağlamıyorum hamileliktendir heralde diyorum.
okroya Msltms zencefil dene doktor bana onu önerdi naneli sakız veya nane çiğniyorum dedim zencefil çiğne ya da zencefilli şeker al o bastırır dedi onu dene istersen bide
Msltms Oyagunaydin tanıdık eczaneye sorduk şimdi 2 tane bol su ile içsin demiş canım içtim ve yine anında kustum 🤦🏻♀️ Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Acemianne27 Merhaba 18+4 günlük hamileyim bende ilk zamanlar öyleydim durmadan kusuyordum. Banada verdiler bu ilaçtan gece bir tane içince hiç fayda etmiyor ben günde iki içmeye başlayınca rahatladım bir sabah bir gece yatarken içiyordum
Oyagunaydin Msltms öyle olunca etkiside olmuyor bende de öyle geceleri çok oluyor aldigim gibi çıkıyor zaten Allah yardımcımız olsun canım sakız cigne bana iyi geliyor tuzlu kraker ye maden suyu da iyi geliyor biraz
Acemianne27 Bulantın başlamadan önce içmen lazım canım başladıktan sonra ne yaparsan yap illa kusuyorsun
Melodixxx okroya ama var ya bu bile dünyaya bedel😂 günde bir kere kusunca yarabbi şükür diyorm kusmak kdr kötü bir şey yok allah bir an önce bizide Mom9272 gibi kurtarsın😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elifymn Msltms kuzum ben şuan 21+1. haftamdayım yaklaşık 15. haftama kadar kusmam bulantım oldu 🙁 benden sana tavsiye o ilacı içmek yerine mideni rahatlatacak şeyler yap yada mesela o an miden bulanıyorsa yeme yemek dinlen uyu sonra ye bide metpamid varya mide ilacı onu önermişti doktorum bana o da çok iyi geliyo
Elifdoan Elifymn valla neler denedim neler rahatlatsin kusacak oldu mu mecbur içiyorsun o ilacı, günlerce aç kaldım ama boş midede çıkacak bişey olmayınca artık ogurmekten kan kustum resmen. O yüzden 23.haftama kadar sürekli kullandım bu ilacı. Metpamid de hamilelere tavsiye edilmiyormus benim doktorum ondan uzak dur demisti