Begm Kızlar cok merak ediyorum bebesim pazartesi tam 10 haftalık oluyor doktora gitsem ulturason da kendini gösterir demi elleri kollari olusmustur cunku 10 haftalık ulturasonu olan anneler ata bilirmi cok merak ediyorum minnakimi gormek için 🤗
Elfbyrm Begm çok detaylı bir görüntü olmuyor 11+2 gitmiştim kafası en net belli oluyordu.Ama 13te gittim kafası burnu herşeyi daha netti 😍
[silindi] Begm 11.haftamda gitti büyümüştü canım eli kolu burnu ayakları ama aç gitmek durumunda olduğum için hareket etmiyor uyuyordu birde elide burnundaydı 😊 bizi zorladı ikili testte 😊
1zeynepelif Begm gösterir canım ben 8+5 de hem kalp atışı hem bebeşimi gördüm çok net değil ama fotoğrafı bu da 12 hafta 🥰 sizde görürsünüz İnşaAllah
Mhtpctn Begm oyle cok net gostermıyo belkı pozısyondan dır ama genelde vucuttan cok kafası bellı oluyor 🥰
Begm Elfbyrm bende pazartesi gidim diyorum bakalim belli olacak mi canim 14 🤗haftadan sonrada cinsiyeti icin gideceğim
Begm [silindi] bnada annem soyledi kizim kardeşinde yaptım sende yap 3aylikken cinsiyeti bile belli oldu gösterdi dedi bende yapayım dedim kendini kıpır kıpır belli eder sanirim🤗