Minikannesi00 rica ederim🤗 giriş işlemleri yapıldıktan sonra odaya alıyorlar, bende bitane hemşire geldi ameliyathanede giyilecek kıyafetleri getirdi giyinmemi ve son kez tuvalete gitmemi istedi sonrada sezeryanda açılacak olan bölgeye baktı temiz mi diye, kıl olmaması gerekiyormus varsa tras edecegini söyledi. Neyse giyindim bekledim biraz odada, sonra tekerlekli sandalyeyle başka hemşire geldi ameliyathaneye indirdiler. Herkes beni bekliyormuş orda hoşgeldin hosbulduklar falan oldu😂 ameliyathane masasına oturdum anestezi doktoru işlemleri anlattı bana şunlar şunlar yapılacak bi sıkıntın olursa şöyle bize dediler. Eğildim iki büklüm spinal iğnesi takıldı hic acı olmadı hatta bitti mi falan dedim, sonra uzandım belden aşağısına bi üşüme geldi uyuşturulmuş megerse o. Doktorum hazırlıklara basliyoz dedi sen rahat ol dedi başımda sürekli benimle konuşan bi hemşire vardı sağolsun rahatlattı bayağı beni. O arada bi cekistirmeler hissettim nooluyo dedim bebek çıkacak simdi dediler şaşırdım ne ara kestiniz dedim 😂 mide bulantısı başladı seruma bi ilaç sıktılar hemen rahatladim sonra. O cekistrmeler de acı falan olmuyor ama hissediyorsun bayağı değişik bi his. Neyse bebeğimi çıkarıp bana gösterdiler herşey bitmişti o an. Yanımda giydirdiler sonra odaya cikartmislar benim işlemler bitene kadar sürekli bebegimi düşündüm bitince de beni çıkarttılar odaya. 4-5 saat yattım kımıldamadan galiba. Sonra da gelip ayağa kaldırdılar yürütmek için…