Momsbaby Deletedmom05 maşallah canim haftasina gore fazla ama iyi tabi kilosunun fazla olmasi doktor ne dedi peki 😇
Deletedmom0067 Deletedmom05 ben ilk bebegme hamileylen 27bhaftada 1.700 du sanitim ve doktor hicbisey demedi fazla diye
Deletedmom05 Zeynepmom herşey☹☹ Her gece yatmadan süt ardından kesin 1 meyve. Çünkü o çok yarıyormuş bebeğe. Kahvaltıda bol bol peynir türleri. Başka da ek birşey yemiyorum canım
Deletedmom05 Momsbaby Normal dedi boyuda 35 cm. Hatta karnım hiç yok benim. Yaramıyor mu yoksa dedim . Daha nasıl yarayacak annesi deri gülümsedi. Ben kendimde kilo aldım ama almasa idi sıkıntı olurdu zaten. Hem bana hem ona yarıyormuş
Momsbaby Deletedmom05 doktorda normal dediyse sknti yok o zaman canim. bende 27 .haftama bugun girdim benimki 1 kilo oldumu acaba merak ettim simdi 😊😇
Yeter1254 Deletedmom05 maşallah Çok iyi 26+6 ken gittiğim de 985 gram dedi doktor gayet iyi seninki şuan 27+5 olduk bilmiyorm
Gzd38 Benim 27. Haftada tam 1 kiloydu suan 30. Haftada 1500 gram doktor normal dedi ama bana az gibi geliyo😂
Deletedmom_879 Deletedmom05 ayyy bende cok merakediyorum perşembe gunu gidecegim bende 28 haftalik olacaz bakalim kac kilo cok mutlu oluyorum kilosunu ögrenince 😂😂