Guznugdcu Aynı seyi banada soylediler direk radyolojiye indim iki doktora gorundum hatta ayni gun baya yikildim. Aama gidipte radyolojiye bile girmedim suan bende 6.haftayi bitirmek üzereyim ama bekliyorum. Sen de oyle yap🙏
Melisatugba Guznugdcu ya kıyamam o durumu o kadar cok iyi biliyorum ki ümit edip bekliyosun diğerindede yasadım biliyorum cok zor ins rabbim sanada banada bagıslar
Elif19851985 Melisatugba benimde gorunmedi Canim insan ister istemez korkuuyor seni çok iyi anlıyorum carb benimde kontrolum var Allah’ın izni ile inşallah bebeğimizi görürüz ve duyarız dua et bolca
Susaminannesiii Melisatugba benim bebegim gec döllenme gibi görünüyor 5 6 günlük fark bekliyordum. 6 haftalıkken gittigimde kese daha yeni olusup rahme daha yeni gelmişti ve bostu. 10 gün sonra yani 8+1ken baska doktora gittim ve kalp atısını gördük bebegim 6+4 haftalık cıktı. Tam 10 gün gec döllenme görünüyor.simdi büyümesini takip ediyoduz ama söyledigim gibi 8 haftada ögrendim kalp atısını.
Haziran98 Melisatugba canım endişe etme Allah’ın izniyle duyarsın bende 7ci haftamda duymuştum bence bekle biraz
Melisatugba Haziran98 bekliceö 9 haftaya kadar sizlerde bana Ve benim gibi bekliyen arkadaslara dua edin lütfen ins duyarız
Bilge_12m Melisatugba BNde 7. Haftamda duymuştum bnce biraz daha beklenmeli 8 9 a kadar yolu var hatta
MinikKoala Melisatugba canım ben önceki gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendim doktor 7. Haftada bişe duymanın imkansız olduğunu söyledi 7+3 de duyuldu.. bunda da 3. Haftada öğrendim henüz doktora bile gitmedim biraz bekleyip öyle gidicem. Şeninde başka bir doktora gitmeni öneririm
rumeysabay Melisatugba ben de 8+2 duydum canım,sen gönlünü ferah tut,o pıt pıt atışı duyacaksın inşallah