Kismetatli78 Merhaba arkadaşlar aranizda protein kaçağı olup tansiyonu düşük olan var mı? düşük olduğu için protein kaçağı harhangi bi sorun oluşturur mu ?
tuubaeylulanil Kismetatli78 benim protein pozitif cıktı geçen hafta tansıyon düşüktü sorun yok demişti ama bu hafta tansıyonda yükselmeler oldu yeniden 24saat idrar toplama istedi şuan hastanedeyım hatta beklıyorum sonucumu
Psikolog-anne Kismetatli78 tansiyonunuzu sık sık takip edin yükselmesi çok tehlikeli. Benim takipim iyi sağlanmadı doktorum tansiyon için ilaç baslamamıstı 38. Haftada acil sezaryene aldılar. Tansiyonum 17 10 Du en son. İhmale izin vermeyin tansiyon takibini muhakkak atlamayın
Barkoddg Kismetatli78 Ben canim protein+ cikti o gunden beri tansiyonum normal ya da dusuk sikinti uokdedi doktir. 37. Haftadayim.
Kismetatli78 tuubaeylulanil. Insallah hayırlı haberler alirsiniz Psikolog-anne cok şükür benim bi sorunum yok öyle protein kaçağı falan yokta aklima geldi sadece olursa nasil olur diye tasiyonum genelde 9 6 falan cikiyo
Cnsuyakan Benim de protein kaçağı var fakat şuan tansiyonum normal değerler de yükselir diye de çok korkuyorum tansiyonumu günde üç kere takip ediyorum