Denizserkan Merhaba bugün iki defasında idrarımı yaparken kan geldi 31+4 günlük hamileyim acaba enfeksiyon mu var sadece idrarımı yaparken oldu kanama
Esrelf Denizserkan canım enfeksiyon yapıyor kanAmayı. Tahlil ver doktorun ilaç verecektir. Sonra geçiyor zaten.
bebegimibeklerken21 enfeksiyondandr buyuk ihtimalle ben 11+2 hftaligim ve bndede kanama olmustu enfeksiyon ilerledikce kanama oluyor o yuzden bian önce doktora görun cnm enfeksiyon bebege zarar vriyor cunku
Nihall Denizserkan tedavi gerektirebilir idrarda kan olması normal değildir tahlil yapılırsa çıkar zaten sebebi bol bol su için
Denizserkan Esrelf çok panik oldum ilk gördüğümde doktorum 1,5 saat uzaklıkta ama msj atsam acaba yönlendirebilir mi
Esrelf Denizserkan at canım da en yakın hastaneye yada sağlık ocağına tahlil ver. Sonuçlarına göre sana ilaç ismini söylesin sağlık ocağından yazdırırsın. Kanama vajenden gelmiyorsa korkma birşey olmaz.
Denizserkan Esrelf daha önce monural kullanmıştım bir de fitil vermişti çok afedersiniz peçeteye sildiğimde kan gelmedi sadece idrarda geldi iki defa üst üste ama şu an kesildi
Esrelf Denizserkan canım o zaman kesin idrardır. Vajenden gelse devam ederdi. İdrardan olunca az ve idrar yaptıkça gelir.
Denizserkan Zuzuu acile gittim taş döküyorsun dediler sonuçları kendi doktoruma attım gebelikte sık karşılaşılan bir durum ilaçlarını kullan bol şu iç dedi