Ebrar_0212 Kızlar selam 🙏9 haftalık hamileyim düşük tehlikem var doktorum progesteron ilk kullandı ardından daha etkili bi ilaç vercm dedi crinone jel verdi bugün ilk defa kullandım ama kullanınca acayip korkuyorum kullanan var mi
Fatovebebegi Ebrar_0212 korkmayın kullanın progestani kullanınca Uzan’ın yarim saat bas donmesi yapıyor bol bol dinlenin
Shebi Ebrar_0212 hiç korkmayın.o jeli ben de 9 haftamda kullandım kanamam olmuştu.çok iyi bi ilaç.günde bir kere akşam yatmadan kullanıyordum.kullandıktan sonra karnın alt taraflarında hafif kramp oluyor ama etkili bi ilaç doktorunuz yazdıysa kullanın.bana çok etkili oldu
YenidenAnneOlmak Ebrar_0212 birkaç sene önce kullanmıştım. Crinone jeli kullanmak bence daha kolay. Geçen hafta 2 gün progestanı kullandım çok zorlandım.
Ebrar_0212 Fatovebebegi şimdi bu jelin kullanımı acayip zor ve korkutucu🤷🏼♀️ Hap olarak kullanıyordum şimdi jele geçti
Fatovebebegi Ebrar_0212 he ben jel hiç kullanmadım hap kullandım sadece insalalh bilen yardımcı olur size
Busrakaraomer Shebi kanamanız hangi hafta oldu . Benim 6. Hafta başladı lekelenme şeklinde yoğun kanama değil. Progestan kullanıyorum çok korkuyorum. Siz ne yaptınız bu durumu nasıl yönettiniz anlatabilir misiniz
Ebrar_0212 Shebi bende 9. Haftadayım bu zamana kadar şükür hiç kanamam olmadı sadece düşük riski var kullan dedi ne biliyim yalnış bişey yaparım diye korkuyorum
Shebi Busrakaraomer benim 9 cu haftada hafif 2-3 damla kanamam oldu.o zaman progestan ve jeli kullandım. Şu an 27 ci haftadayım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Mercannn Busrakaraomer benımde 5. Haftan brnde de koyu kahve lekelenme oldu bende pros. Kullanıyorum ama fıtıl seklınde hap olarak degıl sız nasıl kullanıyorsnz