Yaman Msltms öylede ama dikkatli bakinca kiza benziyor bacak arasının klitoris yeri biraz ayrık gibi cnm🙂 bnm 12. Haftadan beri kizdi hic degismedi cnm ama gene hemen alisveris yapma 1 ay falan bekle genede🙂
Msltms Yaman bende hep alışveriş yapmak istiyorum ya neyse zıbın falan iç çamaşırı her iki cinsiyetinde giyeceğine göre alırım bende çünkü hiçbir şey almadım 😃
Msltms Yaman inşallah benimki de değişmez hem bana da yoldaş olur çünkü tek başıma çok sıkılıyorum eşim asker 😐
ElnareGulum Meraba ben geken ay adet gordum 17si bu ay gormedim adet sik sik idrarim var acaba hamile ola bilmek ihtimali varmi?goyus uclarim da da aci var
Msltms Gazel0606 kız dedi 10.haftadan itibaren tahminde bulunuyordu 13+3 teyiz yine kız dedi canımm 😃
Samiraa Ebrar_0212 ne yaşıyorsunuz düşük için benim dr düşük tehlikesi psikolojim çok bozuldu uzanmaktan
rabiass Msltms Rabbim sagkikla kucağınıza almayi nasıl etsin inşallah 🤲❤️ kiz erkek farketmiyo ama bacak arası bayağı dolu duruyo bnde o yüzden erkeğe benzettim 🥰
Msltms ElnareGulum evet sık idrara çıkıyordum bide bende adet düzensizliği vardı o yüzden hiç anlamadım dedim herhalde üşüttüm ama baya iştahım da azalmıştı arada midem bulanıyordu sonra test yapınca çıktı
Msltms rabiass çok sağ canım😍🙏🏻 Doktorum baya inceledi kız dedi bilmiyorum tabi en önemlisi sağlık🥰🥰 sonuçta ilk bebeğim olacak o yüzden çok kız erkek muhabbetine girmiyorum ama gönlümden hep kız geçiyor 😍