Dilos1645 Merymtysuz yeşil mercimek ve brokoli de kilo aldırıyo muz kabızlık yapıyor kaşarda anneye de kilo yapıyo diye ben sıklıkla yeşil mercimek haşlayıp yiyorum günde bi tane sabah ac karnına muz yada bir parmak kaşar yiyorum ama mercimegi gidip gelip kaşıklıyorum bebişimde bir hafta önden gidiyor
musti28 Merymtysuz kaşar 😉muz😉bu ikili çok işe yarıyor ☺️Son 4 haftada tosuncuk oldu pamuğum sezeryan la aldılar 😂sende benim gibi abartma
Gizemito Merymtysuz Kaşar, muz, ceviz, maden suyu, yoğurt, süt ve yumurta günlük rutinim benim. Maşallah tosbik bir oğluşum var şimdilik 🧸🤭
firuzeelmi Gizemito bana doktorum muz yeme dedi 😒gebelik şekerim var çok şey yemeye izin vermiyor - beyaz ekmek: patates: meyve suyu: bazı meyveler:şekerli olan bütün her şeyi yasakladı ya😞🤦🏻♀️ Ama beeeeeen arada yiyorum😂 bebeğin kocaman , şişman doğacak dedi
UrasEgeninannesi Merymtysuz son zamanlarda süt yoğurt peynir yumurta ya ağırlık verdim canım. Oğlumun gelişimine çok katkısı oldu tavsiye ederim mutlaka tüket. Dut pekmezi koyuyorum yoğurdun üzerine de 1-2 kaşık öyle yiyorum