Hastaneye 11 de gittim doktorum yatış dediği anda ağlamaya başladım benim sancım beldeydi, suni sancı verildi sancılarım şiddetlendi dayanacak halim kalmadı doğuma girene kadar ağladım açılmam olmadı en az 10 saat daha çekmem gerekiyordu sürekli alttan muayene ettiler acı eşiğim düştü ona bile dayanamadım ağlamaktan canım çıktı, hiç böyle olacağını tahmin bile edemezdim hatta eşime hep kızdım biz hastaneye erken geldik beni burdan çıkar eve gidelim diye yalvardım insallah herkesin doğumu çok güzel geçer saat 17:30 da sezeryane karar verdim 17:40 ta oğlum doğdu genel anestezi yaptırdım epidural yapacaklardı ama bir şey görecek yaşayacak ne tahammülüm ne sabrım ne halim kalmıştı o yüzden beni bayıltın dedim, oğlum maşallah çok iyi benim dikiş ağrılarım var göğüslerim yara oldu emzirirken ağlıyorum insallah bu süreci atlatıcam, hamileliğim burdaki hikayeleri okumakla burda zaman geçirmekle geçti pozitif doğum hikayesi vermeyi çok isterdim herkese hayırlı doğumlar diliyorum süreç çok zordu ama bebeğim herşeyden çok güzel kucağıma gelene kadar ağlıyordu kucağıma verdiklerinde ağladım benim sesimle sustu herkes bile çok etkilendi benim sesimi tanıması benim kokumla sakinleşmesi bile bana huzur veriyor şimdi 😊