Enguzelhediym E bebeğin sitesi siber saldırıyor uğradı diye biliyorum. Düzeldi mi acaba ? Anakucağı alacağım. Bulunduğum yerde ki e bebekte yoktu teşhir kalmış. ürün bu . Kullanan var mı almalı mıyım
ballilokum Enguzelhediym aynısından arkadaşlarım hediye almış bana da. Henüz doğum yapmadığım için kullanmadım ama kurup baktım hoşuma gitti. Kurması kaldırması da rahat oldu
Enguzelhediym Kubrararr yeni mi sipariş verdin canım ? Son zamanlar da oldu bu dediğim olah. Yoksa daha önce bende alışveriş yaptım siteden sıkıntı olmadı ama bu sorduğum başka
Unlukacar Telefonuna indirilen Uygulama sitesi açık canım alışveriş yapılabiliyor link üzerinden kapalı gözüküyor
Enguzelhediym Unlukacar aynen canım uygulama açık hatta siparis de giriliyor ama tedirgin oldum bir sormak istedim
esenyamandaa Kuzum ben aldım aynısını kurdum kaliteli kullanışlı bir ürün. Henüz bebeğim olmadı ama normal zamanda kurtarıcım gibi olacak öyle gözüküyor. Yerde kendinden sallanan ana kucağı yerine bunu tercih ettim. Sanada tavsiye ederim 😊
Enguzelhediym esenyamandaa sağlıkla kullansın inşallah canım:) bende beğendim bu modeli. Kumandası olması da cezbetti açıkçası . E bebeğin uygulamasından sipariş vericem ama biraz tırstım kart bilgileri falan giriyoruz sonuçta o yüzden sormak istedim :)