SeydaK-70 Annelerim 2 gündür şiddetli boğaz ağrısı çekiyorum. Hafif kulağıma da vuruyor sanki. Bitkinim yorgunum, beynim ağrıyor. İlaç da alamıyoruz. 33.haftadayım. Yardım edin bana tavsiye istiyorum. Ihlamur, bal limon karabiber içmekten bir hal oldum
nil_sugra SeydaK-70 taze zencefilden ceviz büyüklüğünde rendele, içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve biraz karabiber serpip kaynamış su dök üstüne. 10 dakika demlensin süzüp içine limon sık ve 1 fincan iç canım. En etkilisi bu. Aynı gün etkisini görürsün. Gebelikte de hiç bir zararı yok
bburcu SeydaK-70 sıcak su limon bal zencefil. Ben hamileliğimin en başında olmuştum anca böyle atlattım 🤦🏼♀️
Rehile Bende 6 Haftalık hamileyim 2gündü ateş boğaz derken Yataktan cıkamaz oldum Limon Bal sıcak Suya yaptm ictim şükür boğazımda hic bişey kalmadı Sonra bol limonlu sirkeli Tavuk corbası iç Tez zamanda atlatıraın canmİnşallah
SeydaK-70 Rehile canımm çok teşekkürler sen de öyle inşallah. Rabbim hepimize şifa versin. Akşam eşim kıymalı arpa şehriyeli domates çorbası yapmış iyi gibiydim ama gece hiç uyuyamadım yine sürünüyorum