Esrknn Hanımlar, ilk hamileliğim doğuma 6 hafta kadar bir şey kaldı Allah’ın izniyle. Sancıyı evde mi çekmek daha iyi hastanede mi? Kimisi sancıyı evde çek diyor kimisi de hastanede. Tecrübeli hamişler anneler yanıtlayabilir mi? 🥰
KubraSS- Esrknn kişiden kişiye değişir canım acilman nasıl ilerleyecek bu önemli bazıları hemen doğuruyor bazıları kaç saat çekiyor galiba şans biraz
Cigdemanne_01 Esrknn bence ha evde çekmişsin ha hastanede çekmişsin aynı. Ben hastanede çektim bütün sancılarımı daha çok yardımcı oldular sürekli yanıma gittiler geldiler pilates topuyla falan azaltmaya çalıştım masaj yaptılar bilgileniyosun hiç değilse hastanede. Evdeyken sancıların çoklaştığında çaresiz kalıyosun. Bence hastanede çek
SeHer1909 Az önce uyandım aklıma gelen soruyu sormuşsun . İlk gebeliğim cok panikler miyim dus almak ister miyim makyaj yapıp gitsem nasıl güzel olmaz mı falan böyle deli manyak sorular var aklımda 😂 sancı esnasında makyajımı yapsam girsem doğuma fotoğraflarda az elim yüzüm düzgün cıksa ne iyi olur 😂😂
KubraSS- SeHer1909 hahahahahahahhahahahahahahah kız sabah sabah ne güldüm Allah senide güldürsün 😁😁😁 bacım bı suni sancı çek o makyaj ne döner bilmiom 🤪
KubraSS- SeHer1909 maden az kalır canım inan 😁😁 hem boşver makyajı sancı çektikçe terini sacinla sil yüzünün he yerini