Superisiiiii 28 haftalık hamileyim şu son 1 haftadır aşırı derece geceleri mesane doluyor ve ben lavaboya zor yetişiyorum, iç çamaşarıma aktığıda oluyor uykudayken, başına gelen varmıdır neden olur doktor kontrolüme 1 hafta var :)
Manyakcadl Superisiiiii gecen sabah ayaga kalktim wc ye gitmek icin, ben daha oturamadan bacaklarimdan suzuldu🤣🤣😂🤷🏻♀️
KubraSS- Superisiiiii benimde o haftalarda öyleydi hatta miğde yanmalarindan kusmam vardı ve ogurdukce bazen gidiyordu 🥴🙄
nisemom Superisiiiii normal idrar torbana bebek baskı yapıyor. Bir de mesaneyi tuvalete gittiğinde tam bosaltmalisin ki sonra kalan akmasın.
Superisiiiii Manyakcadl İlk defa hayatımda böyle birşeyle karşılaşıyorum annemi aradım çocuk gibi altıma kaçırdım biliyomusun dedim yani oda normal kızım baskı yapıyor dedi ama gece bu kadar dolması normalmi 🤯👀
Seraparsln Ahahah🤭 tek yaşayan ben değilmişim gülünce öksürünce hapşırınca bı damla mutlaka kaçıyor yedek iç çamaşırım eksik olmuyor çantamdan. Günde 3 kere çamaşır değiştirebiliyorum. Birde sizin de dediğiniz gibi idrar geldin mi tutmak çok zor kıl payı yetişiyorum🤦