Asyemur 13 haftalık hamileyim ve güneş yanığı oldum 🤦🏻♀️ Silverdin krem sürebilir miyim yanıklarıma çok canım yanıyor ama hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olur musunuz 🌸♥️
Melek-kaim-15 Asyemur kullandiklarinin mutlaka içeriğine bak petrol türevi yada parfümlü herhangi bir madde içeriyorsa kesinlikle kullanma derinin emip kana karıştirma gücü yiyerek kanına karıştırma gücünden çok daha fazla eski usul yoğurt sürerek falan atlatmaya çalış mümkün mertebe 🙋
Sfk55 Asyemur aklıma ilk gelen bepantol oldu bebeklerde de kullanılıyor dıye sanrm ben agda sonrası surerdim hamilelikte kullanılır mı blmıyrm ama 🤔
Asyemur yigitalpinannesi40 aloe veralı vücut losyonu var o rahatlatır mı? Ama o da zarar verirse sürmeyeceğim
yigitalpinannesi40 Asyemur Rica ederim canım içine sinmez ise vücudunda küçük bir bölgede dene istersen tepkimesine bakarsın ☺️❤️
SeHer1909 Silverdin güneş yanığını çok kurutup soyduruyo aman dikkat 😕🙏 bol bol nemli tutman lazım yarın gerilmeye baslarsa daha cok acır zeytinyağı cokkk ferahlatıcı bu konuda Mersin’de yaşıyorum her yıl yanarım uslanmam 😀
Esin122 Asyemur yok canim.hamilelikte silverdin krem onermiyorlar gecen gun uzerime cay.dokuldu.doktor a gittim o soyledi