Meraklianne_1 Hanimlar 39+4 gebeyim bugün aksam üzeri çok sancim oldu suanda lavobaya çıktım kahverengi alıntim geldi hafiften sizce doğum baslama süreci ne kadar
Rabo Meraklianne_1 canım abimin eşi nişanda 3 gün sonra doğum yapmıştı ama bu senin sancılarına bağlı
Asmin_123 Meraklianne_1 dogum başlamis canım 24 saatle 48 saat arası normal de bebek doguyor hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
drn5410 Meraklianne_1 hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah 😍 darısı başımıza 🤭 hiç bilmiyorum ne kadar zamana gelir ama uzak olmasa gerek 😅
Meraklianne_1 Çok az geldi akıntı ama kahverengi. Kendini çok belli etti sancim vuruyor alttan hafif hafif
hulya_sncr47 Meraklianne_1 bnimde ilk gebeliğim dediğiniz gibi olmuştu sonra sancı gelmeye başladı hiç durmadı doktora gitim bu saatlerdeydi sabah sni doğuma alınacaz dedi 13:40 doğumum oldu Rabbim kolay br doğum nasip etsin inşallah 🤲
Tuba-27 Meraklianne_1 doğumun başlamış canım bence aksatma git doktora benim su gelmişti gittim sancım yoktu doğuma aldılar hemen bence bir git derim
Meraklianne_1 Kendimi iyi hissediyorum orada yatmak istemiyorum hiç o yüzden bebekte hareket te var zaten