ags Merhaba. Çatı ağrısına çözüm bulan arkadaşlar var mı acaba? Sağa sola dönmekte zorluk çekiyordum, şuan hiç dönemiyorum diyebilirim. Ayağa kalktığımda ilk 7 8 adım resmen emekler gibi🤦🏻♀️ Önerileriniz varsa merakla bekliyorum
Merve2304 ags beni anlatmışsınız resmen ilk gebeliğimde hiç böyle ağrılarım olmadı. Doktorumda bi sıkıntı yok herşey normal görünüyor dedi. Daha 27 haftalıkken böyleysem doğuma kadar ne olurum Allah bilir yürümek işkence
ags Mervesultan1 geçmiş olsun size de. Melekler için her şeye değer diyoruz☘️ Ufak tefek çözümler de arıyoruz yine de 🤭☺️☺️ Siz kaç haftalıksınız?
ags hulyaca çevremden hiç duymamıştım başlarda endişelendim ama olağan bir durummuş bakalım ne kadar devam edecek
sdadcr ags azalır inşallah 😞 bende 37yim 2 gündür var ama öyle böyle bi ağrı değil haftaya suni sancı ile doğum olacak insülin kullandığım için şimdiden böyle ağrı varsa o zaman nasıl olcak inanın düşünmek istemiyorum 😞 siz doktorunuza da bi sorun isterseniz belki bi çaresi vardır
Merve2304 ags aynıyız bende 27+5 bebek büyüdüğü için baskı oluyor sanırım azalacağını sanmıyorum yeter ki artmasın böyle idare edicez. Sağ salim kucaklarımıza alalım yeter herşeye razı olmuş durumdayım
hulyaca ags ben ablamın hamileliğinden biliyorum çok kötü geçmişti. Hele son aylar aşırı zorlandı. Öyle olurum diye korkuyorum 😬 Rabbim ağrılarımızı dindirsin inşallah sıcaklarda daha da zor oluyor çünkü.
ags MinnakLiva son günlerr çok heyecanlı☺️☘️ Hayırla kavuşun inşaallah miniğinize. Sizin kaçıncı haftada başladı? Var mı bize önerebileceğiniz bir hafifletme yöntemi?
MinnakLiva ags Yan yatıp iki bacağımın arasına kalkalın bi yastık koyarım, gerekirse iki yastık hatta 😄 O şekilde uzanmak rahatlatır beni..
Ogretmenhanim92 Bende de var çatı ağrısı ve bu ağrıyla normal doğum yapabilir miyim ben de onu düşünüyorum
ags Ogretmenhanim92 bağlantısı olmadığı söyleniyor hatta normal doğuma hazırladığı için ağrı olur yazıyor her yerde ama bakalım 🤔