Funda007 Kızlae doktor monurol yazmişti ezcane üromisin verdi neden öyle birsey yaptı ki? Kullanan varmı 20 haftalık hamileyim
elkakimmon Funda007 evet canım kulllanman gerkeiyorsa kullan mesanedeki olası enfeksiyonu temizlemek için, iki gün sonra ben de kullanacagim
Mammimammi Funda007 üromisin muadili. Aynı şey. Kullanın sorun olmaz. Doktorunuza isterseniz sorun soru işareti kalmasın içiniz rahat etsin ama büyük ihtimalle oda olur diyecektir
elkakimmon Niye urimisin verdi, elinde yoktur eşdeğer diye vermiş olabilir. Bilgim yok uromisinle ilgili
rmysozysr Eczanenin elinde yoktur ona muadil vermiştir büyük ihtimalle canım kullanmadım. Mesela doktor da bana decavit yazdı eczacı elevit verdi ben decavit istiyorum dedim depodan getirtti verdi onun gibi biseydir.
Funda007 Fark etmedim ki poşeti acınca gördüm söylemesi gerekıyordu 2 gün sonra radevum var sorup öyle kullanayım
Edauysun Funda007 cnm ben eczane teknisyeniyim %100 aynısı cok rahatlıkla içebilirsn bnde içtim turuncu beyaz kutusu
Durukusunannesi Funda007 marka farkı var sadece içeriği aynı olmasa veremez sistem de kabul etmez merak etme
Guls Normalde zaten üromisin yazarlar munurolda onun aynısı bende üromisin kullandım enfeksiyon için ama her ikisi de aynı