Selcann94 Lavaboya gittim idrarımı kaçırdım sandım ama tutamadım sonra ayağa kalktım çok az ıslanmış iç çamaşırım bebek baskı yaptıkça kalçama ağrı saplanıyor 😩
Kubrayy Selcann94 su gelince evde beklenmez enfeksiyon kapabilirsiniz sizde bebekte,doktorunuza haber verin bence..
Ayseozerckr Selcann94 sancı, kasılma, dalga, ağrı hepsi aynı şeyler aslında.. kasılmalarını takip et kaç dk da bir geliyor ve suyunun rengi şeffaf ya da beyazımsıysa evde 5 dk da 1 olana kadar çekebilirsin
mihromihro Kasılma duzenlimi peki bnm ikinci doğumumda önce kasılma oldu düzenli sonra sancı başladı yavaş yavaş kaçıncı gebelik ve kaç haftaliksin
Ayseozerckr Selcann94 tamam sakin olmaya çalış bebeğin geliyor 🙏🏻 Çok ağrın yoksa uyumaya çalış suyun sürekli ve çok miktarda gelmedikçe endişe etme sıcağa yakın duş ağrılarını hafifletir açılmanı kolaylaştırır, çömelme hareketi yap ağrın geldiğinde yanında eşin yA da biri varsa masaj yapsın o rahatlatır .. Rabbim bir avazda kolaycacık sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ayseozerckr Selcann94 3. İse çok bekleme evde ☺️☺️ Ben ilk diye rahat davran dedim ☺️☺️ 3 ler hızlı ilerler ☺️☺️
Selcann94 Ayseozerckr bi panik oldum çünkü hiç suyum gelmedi sancım sıklaşınca gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yardımınız ilginiz için Allahım bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun 😔🤲🏻
Ayseozerckr Selcann94 amin inşallah 🙏🏻 Sabaha güzel haberinizi almak umuduyla Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻
Selcann94 Ayseozerckr Ayy inşallah gittiğimle doğurmam bi olur valla çok korkuyorum hastanede beklemekten 2 kızlarım var onları bırakıp gitmek çok koyuyo zaten Puffff 😔